Jobba i Barcelona

Som svensk och EU-medborgare finns det en rad olika möjligheter för dig att få jobb i Barcelona.

Barcelona är en internationell stad dit människor från hela världen söker sig för att njuta av det pulserande stadslivet, arkitekturen, solen och stranden. Många blir förälskade i staden och bestämmer sig för söka jobb eller att börja studera för att kunna stanna kvar. Som svensk och EU-medborgare finns det en rad olika möjligheter för dig att få jobb i Barcelona.

Trots att det finns många internationella företag i Barcelona har du såklart ett större utbud och lättare att hitta ett jobb om du pratar spanska. Om du inte redan pratar spanska kan det vara bra att ta en spanskakurs innan du sätter igång med jobbsökandet! Se vår guide om att plugga spanska i Barcelona här.

Ett välkänt företag i Barcelona är ONE Contactett kontaktcenter som erbjuder kundservice- och sälj-jobb mot den svenska marknaden för välkända företag. Dem erbjuder både deltid och heltidstjänster vilket gör det möjligt att kombinera jobb med annat om man vill det. Här tjänar man en grundlön samt provision och dem erbjuder dessutom flygersättning till de som reser till Barcelona för att jobba hos dem. 

spanska med csn

 

LinkAnordic är en internationell rekryteringsbyrå som hjälper internationella företag att hitta svenskspråkiga medarbetare från hela världen.  Här hittar du många olika spännande jobbmöjligheter inom många olika områden.  

Vi kombinerar vår erfarenhet med vår passion för att hjälpa människor, resa, leva och arbeta utomlands, vilket gör upplevelsen ännu roligare. Ett annat tips är ladda ner apparna Linkedin Jobs och Infojobs, eller varför inte kolla på arbetsförmedlingens hemsida på sektionen för utlandsjobb. Tänk på att du behöver ett NIE-nummer för att få jobba i Spanien. Se vår guide om hur du ordnar det här! Det är lättare att söka jobb när du redan är på plats i Barcelona och har möjlighet att gå på jobbintervjuer.

Stäng meny